vrijdag 20 november 2020

draken 1

Deze week werd onze klas omgetoverd tot een drakenwereld. Zoals jullie al kunnen raden zijn we aan het leren over draken. Om ons helemaal in het thema in te leven, was draak Ina er om ons allerlei coole dingen te leren. Zo hebben we maandag al kennis gemaakt met hoe de draken er uit zien. Op deze manier konden we dinsdag goed beginnen aan onze dag. We hebben toen zelf onze drakenpoten gemaakt. 

Woensdag hebben we kunnen genieten van een toneel. Hier heeft de superheld samen met de kleuters van K1 en K2 gezocht naar een talent van onze draak. Na het toneel zijn we zelf weer aan de slag gegaan. We hebben toen ontdekt dat wij niet kunnen vliegen zoals de draken omdat draken grote vleugels hebben en wij jammer genoeg niet. Gelukkig had juf Ina hier een oplossing voor. HET FOTOTOESTEL!! Jaja, je leest het goed. Mama & papa wij kunnen vanaf nu jullie fotograaf zijn ;) 

Nu we onze eigen manier van vliegen hebben ontdekt, moesten we ook nog leren vuurspuwen. Maar écht vuur is natuurlijk veel te gevaarlijk, we hebben dan maar onze vlammen op een blad gestempeld. In de namiddag was het 'opendeurtjesdag'. Alle kleuters van K1 en K2 mochten in de beide klassen spelen.


Om de week af te sluiten hebben we de drakentaken geleerd. We kunnen al vliegen en vuurspuwen maar met het leren van de drakentaken konden we echte draken worden. 


Het was een hele leuk week vol spannende avonturen. Nu hebben we onze rust zeker verdiend.

Tot maandag!


Vele drakengroeten


Juf Ina

























































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten